Това заяви пред Българската национална телевизия журналистът Николай Кръстев. Според бившия

...
Това заяви пред Българската национална телевизия журналистът Николай Кръстев. Според бившия
Коментари Харесай

Журналист: Посланик Митрофанова трябваше да бъде привикана в МВнР. Липсваше реакция на институциите

Това съобщи пред Българската национална телевизия журналистът Николай Кръстев. 

Според някогашния външен министър Ивайло Калфин намесата на България във гърмежите на Кримския мост е за вътрешна приложимост и обслужва пропагандата на Кремъл. 

" Намесата на България е цялостна небивалица. Каквито и инспекции да се вършат, те ще покажат едно и също. София бе упомената по типичен в стила на интригата метод. Не споделиха от Кремъл, че българия като държавно управление е забъркана. Това е част от съветската агитация. От много време споделят, че не водят война против украинците, а против Запада. Включването на други страни в тази интрига е разумно и е за вътрешно прилагане. Ние не водиме война. Нито България, нито НАТО водят война с Русия. Намесата на други страни продължава да постанова тази теза. Това е част от разказа и се търсят доказателства. Това е агитация ", добави Калфин.

" Влизането на България в този миг е значимо, тъй като това става посредством написаното в едно от изданията на Кремълската агитация - “Комсомолская истина ”, което е един от най-силните рупори на Москва и режима ", съобщи Кръстев.

Според него страната ни се възприема като по-слабо звено на НАТО.

" От Москва получаваме сигнал, че сме в полезрението на Русия, че ни следят. Ако България беше забъркана, някой има доста огромен интерес от неустойчивостта в Черноморския район ", уточни Кръстев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР